“Mister Headshot ontzorgt. Met een handige online tool kunnen medewerkers zelf eenvoudig inschrijven voor een tijdsblok, u heeft er geen omkijken naar.”

VISAGIE Mister Headshot kan overweg met poeder dus glimmen zult u niet. Ook een kam en haarlak liggen klaar. Optioneel is het inschakelen van een professionele visagist/haarstylist voor een naturel make-up van uw profielfoto.
STYLING Een eerste indruk maakt u maar één keer. Ik denk met u mee zodat u er zo goed mogelijk op staat. Rechte stropdas, jaszakken gesloten, glad overhemd, knoopjes dicht: ik let er op dat kleding netjes zit, tot in de details.
POSEREN "Ik sta nooit goed op foto's", dat hoor ik maar al te vaak. Geen zorgen, Mister Headshot zorgt voor een mooi zakelijk portret. Kin tikje omhoog, iets schuin zitten, kleine lach: door mijn subtiele aanwijzingen krijgt u de profielfoto die u wenst.
100% TEVREDEN We stoppen niet voor u helemaal tevreden bent. Tijdens het fotograferen verschijnen de foto's op een laptop en kijken we samen of de perfecte profielfoto er tussen zit. Nadat we uw foto gekozen hebben kunt u gelijk weer aan werk.
PLANNING d.m.v. een handige online-tool kan elke medewerker zelf eenvoudig inschrijven voor een tijdsblok. Een dag met vrije inloop organiseren kan ook. De benodigde tijd per foto en het aantal portretten per dag is afhankelijk van uw wensen. Grote aantallen in korte tijd is geen probleem.
OP LOCATIE Met mijn mobiele flitsset zorg ik voor professioneel uitgelichte portretfoto's, op welke locatie dan ook. Ik kan een achtergrond in elke gewenste kleur meenemen maar een werk/kantoor omgeving kan natuurlijk ook.

Wilt u gelijk een offerte aanvragen?

Klik hier voor een offerte
NABEWERKING Standaard worden alle portretten zorgvuldig nabewerkt. Hierbij worden aanpassingen gedaan aan kleur, contrast, helderheid en eventueel uitsnede. Ook basis retouche is inclusief: huid oneffenheden worden verwijderd, wallen iets verminderd. Correctie van diepe rimpels, gele tanden, storende moedervlekken enz, is altijd in overleg met het model.

Uitgebreide high-end retouche van huid, haar en kleding is optioneel mogelijk.

Het eindresultaat ontvangt u digitaal en kunt u vrij voor alle doeleinden gebruiken. U krijgt de serie profielfoto’s in hoge en lage resolutie. Hoge resolutie geschikt voor grote afdrukken, lage resolutie perfect voor gebruik op internet.


downbutton